E-mail cím:*

Kádúszás

 

A kádúszás magyarországi megalkotója voltam 30 évvel ezelőtt amikor a kislányom megszületett.

Ha őszintén szeretném a programomat feltárni, akkor nem is azt a szót használnám, hogy kádúszás, hanem a kisbabáddal való találkozást, az egymás iránti érzelmek, egy bensőséges kapcsolat kialakítása a kisgyermek és a szülő között, amely megalapozza a gyermekben a bizalmat szülei felé egy életre szólóan. Mindezt otthon, saját környezetben. Másrészt jelentős fejlesztő hatással van a gyermek mozgásfejlődésére, mozgáskoordinációjára, értelmi és fizikális fejlődésérére, valamint a szülők részére egy folyamatos visszacsatolást nyújt a gyermekről.

 

Kádúszás, babaúszás

 

A kádúszást 2-3 hetes kortól lehet elkezdeni, miután az újszülött köldökcsonkja begyógyult. A foglalkozást szakképzett oktató tartja, aki a kisbabához házhoz megy alkalmas időben és megtanítja a szülőket 3-5 foglalkozás alkalmával a megfelelő fogásokra és gyakorlatokra. A kádúszást egy rövid babamasszázs és torna előzi meg, majd a foglalkozás következik családi környezetben, a nagy kádban.

Ajánlom ezt a foglalkozást azoknak is, akik a későbbiekben mindenképpen szeretnének babaúszásra járni, mivel a korábbi találkozásoknak köszönhetően a baba uszodai körülmények között már ismerősként tekint az oktatójára, az ismeretség biztonságot nyújt a szülőknek és a gyermeknek is egyaránt.

 

Kádúszás, babaúszás

 

A kádúszást hetente 1 alkalommal végzi az oktató. Kb. 3-5 foglalkozásra van szükség, hogy a szülők is bátran végezhessék a gyakorlatokategyedül a babával. A foglalkozás időtartama 20-30 perc és egyetlen feltétele, hogy olyan időpontot válasszunk, amely a baba számára alkalmas, ne legyen se éhes, sem fáradt.

 

Kádúszás újszülött kortól

 

A kádúszás ára: 5000 Ft/alkalom (egészségpénztár elfogadása lehetséges).

Időpont egyeztetés: Mattesz Csilla

mobil: (06) 20 944 8533

e-mail: vizipokse@gmail.com