E-mail cím:*

Baba-mama úszás már Csillaghegyen is!

Ajándékkártya és bérlet hegyek között válogathatsz.
Vasárnap délelőtt gyerek úszásversenyt tartunk fél 10-től kezdődően a V8-ban, Szentendrén. Hívjátok a nagymamákat, nagypapákat drukkolni, nézzétek meg a kicsiket verseny közben.

Gyerek úszás Mattesz-módszerrel a V-8-ban Szentendrén. A Mattesz-módszer lényege a játékos tanítás. A gyerekek nem is gondolják, hogy fejlődik a koncentrációkészségük, egyensúlyérzékük, miközben játszanak.

A kádúszást már 2-3 hetes kortól el lehet elkezdeni, a köldökcsonk begyógyulását követően. A szakképzett oktató házhoz megy, s 3-5 foglalkozás alkalmával megtanítja a szülőket a megfelelő gyakorlatokra, fogásokra. A kádúszás előtt rövid babamasszázs és torna van.

Ovis úszás Dabason Zelovics Dórival Mattesz-módszerrel, ingyenes próba úszás. Mattesz Csillánál végzett úszó szakedző, Zelovics Dóri vezetésével Dabason ovis úszás indul szeptember végétől. Gyertek el szeptember 30-án szombaton 9:30-tól 10:30-ig, és próbáljátok ki ingyen.

Holnap, szeptember 3-án kezdődik a babaúszás és a manóúszás is. A babaúszás egy speciálisan kialakított változata a családi baba- és manóúszás, ami mindkét szülő részvételével történik a vízben. Itt a játékos feladatok, színes segédeszközök különleges élményt nyújtanak a babának, a mamának és a papának is.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy jövő hétfőn már nyitva van a szentendrei V-8 uszoda, tehát mi sem pihenünk tovább, hanem aznap már megkezdjük az őszi szezon úszás oktatás óráit. Úgyhogy a jövő hétre már lehet bejelentkezni úszás oktatás időpontokra, vagy egyéni időpontokat egyeztetni.

A különböző tanfolyamok, úszó óvoda kezdési napjai. Nagyon jó pihenést kívánunk nektek, alig várjuk az újra találkozást... Úszótanfolyamok és úszás oktatás indulása: augusztus 28-ától (V-8 aznap nyit). Baba és manó úszás első nap: szeptember 3. Mini bölcsőde és úszó óvoda első napja: szeptember 4.

Tábori nyitvatartás, nyári szünet: a Vízipók tábor utolsó hete: aug.14-18. Az utolsó nap: augusztus 18., péntek. A tábor, a mini bölcsi, az úszó óvoda, a játszóház zárva tart: augusztus 21. és szeptember 1. között. Első nap: szeptember 4. hétfő, amelyen szeretettel várunk Benneteket újra.

 

1 2